GOHEPPIE

 

We gaan steeds gezonder en meer biologisch en plantaardig eten. Onze verzorgings- en huishoudelijke producten werden langzaam vervangen door meer natuurlijke, milieu vriendelijke producten. En ook gebruiksartikelen selecteren we op duurzaamheid. Nadat we de laatste jaren deze zoektocht hebben gedaan naar fijne producten, vonden we het tijd worden om onze bevindingen, ideeën en producten met JOU te gaan delen.


WAAR STAAT GOHEPPIE VOOR?

 

Ecologisch

Onze producten zijn stuk voor stuk ecologisch, wat wil zeggen dat deze geproduceerd zijn met een bewuste kijk op het milieu. 

 

 

Biologisch

We streven er naar producten aan te bieden die (zo veel mogelijk) biologisch zijn. Bij biologische producten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. 

 

 

Diervriendelijk

Alle producten in onze shop zijn dierproefvrij en vegan. Er worden dus ook geen dierlijke ingrediënten gebruikt.  

 

 

Verpakking

Met het verpakken houden we rekening met het milieu door; vulmateriaal te gebruiken wat gerecycled is of herbruikbaar, 

 hergebruik van verzenddozen, papieren tape, niet onnodig grote dozen. Geen plastic dus en zo duurzaam mogelijk.


Missie 


Mijn missie is om duurzame, diervriendelijke, gezonde producten te verkopen. Producten waar je blij van wordt. Omdat het fijne producten zijn en deze bijdragen aan een stukje zorg voor onze planeet en onze gezondheid, wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken en kennis laten maken met deze producten.