• Bestellingen vanaf 50 euro, gratis verzending.
  • Verzendkosten 4,99.
  • Vóór 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Gratis afhalen in Den Bosch mogelijk.

Mijn Verhaal 

 

Welkom op mijn webshop! Ik ben Pauline, ofwel PIEn, van GohepPIE. Deze naam is ontstaan door het samenvoegen van mijn naam met die van mijn zussen HEleen marGOt. Met hen ben ik de laatste jaren steeds bewuster gaan leven. We inspireerden elkaar op allerlei vlakken met betrekking tot bewustwording en duurzaamheid. We gingen steeds gezonder en meer biologisch en plantaardig eten. Onze verzorgings- en huishoudelijke producten werden langzaam vervangen door meer natuurlijke, milieu vriendelijke producten. En ook gebruiksartikelen gingen we selecteren op duurzaamheid. Nadat we de laatste jaren deze zoektocht hebben gedaan naar fijne producten, vond ik het tijd worden om onze bevindingen, ideeën en producten met JOU te gaan delen. Ik wil dan ook zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met duurzame alternatieven. 

Ik vind het heel belangrijk dat we zuinig zijn op onze mooie planeet en dat we zorg dragen voor de natuur en dieren. Daarnaast staat ook onze eigen gezondheid centraal in de keuzes die ik maak. 

Het kopen van eco producten, waarbij duurzaamheid en zorg voor planeet, mens en dier centraal staan, is in mijn ogen daarom heel logisch. Vanuit deze gedachte is de webshop GOHEPPIE ontstaan.

De producten die in de webshop te koop zijn, zijn allemaal met zorg geselecteerd. Producten die ik zelf ook graag gebruik, en veelal geprobeerd heb. Mijn favorieten wil ik graag met je delen!

Ook het verpakken van de producten probeer ik zo duurzaam mogelijk te doen.  Ik gebruik geen plastic en vooral recyclebaar materiaal. Wanneer steeds meer mensen voor duurzame producten kiezen, dragen we samen weer bij aan een stukje zorg voor de planeet en onszelf. Daar word je toch "heppie" van!


WAAR STAAT GOHEPPIE VOOR?

 

Ecologisch

Onze producten zijn stuk voor stuk ecologisch, wat wil zeggen dat deze geproduceerd zijn met een bewuste kijk op het milieu. 

 

 

Biologisch

We streven er naar producten aan te bieden die (zo veel mogelijk) biologisch zijn. Bij biologische producten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. 

 

 

Diervriendelijk

Alle producten in onze shop zijn dierproefvrij en vegan. Er worden dus ook geen dierlijke ingrediënten gebruikt.  

 

 

Verpakking

Met het verpakken houden we rekening met het milieu door; vulmateriaal te gebruiken wat gerecycled is of herbruikbaar, 

 hergebruik van verzenddozen, papieren tape, niet onnodig grote dozen. Geen plastic dus en zo duurzaam mogelijk.


Missie 


Mijn missie is om duurzame, diervriendelijke, gezonde producten te verkopen. Producten waar je blij van wordt. Omdat het fijne producten zijn en deze bijdragen aan een stukje zorg voor onze planeet en onze gezondheid, wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken en kennis laten maken met deze producten.