Ons verhaal

We zijn twee zussen en zijn de laatste jaren steeds meer bezig met bewuste keuzes maken in het leven. Mede de komst van onze kinderen/neefje/nichtje hebben ons extra aan het denken gezet. Omdat we zo gezond mogelijke producten willen gebruiken voor ze, maar ook omdat we een gezonde planeet voor ze willen. We vinden het daarom heel belangrijk dat we zuinig zijn op onze mooie planeet. En zorg dragen voor de natuur en dieren. Daarnaast staan ook onze eigen gezondheid en die van onze kinderen centraal in de keuzes die we maken.

Het kopen van eco producten, waarbij duurzaamheid en zorg voor planeet, mens en dier centraal staan, is in onze ogen daarom heel logisch. Vanuit deze gedachten is onze webshop ontstaan.

De producten die we verkopen zijn allemaal met zorg geselecteerd. Producten die we zelf ook graag gebruiken. En veelal geprobeerd hebben. Onze favorieten willen we daarom graag met je delen.

Alle producten op onze site zijn ecologisch en diervriendelijk. Bij het verpakken van de producten proberen we dat zo duurzaam mogelijk te doen. We gebruiken daarbij geen plastic en  vooral recyclebaar materiaal.

Wanneer steeds meer mensen voor deze producten kiezen, dragen we samen weer bij aan een stukje zorg voor onze aarde en ons zelf. Daar word je toch "heppie" van!